FILTRACJA PROCESOWA.
Element filtracyjny P- PF- PES 30/30, No art. 218188-82,
Element filtracyjny P-PP 30/30 0.2μm
Element filtracyjny SM 10/3 DOE ( MCS 1001 ) 100μm, No kat. 026033-91
Element filtracyjny SM 10/3 DOE ( MCS 1001 ) 250μm, No art. 026033–92
Element filtracyjny SM 10/3 DOE ( MCS 1001 ) 50μm, No art. 026033-50
Zalety:
• Bardzo duże wartości przepływu
• Dokładność absolutna 0,2 μm, 0,45 μm i 0,6 μm
• Wysoce wytrzymałe materiały
• Niezwykle niska adsorbcja protein
• Wysoka stabilność termiczna i hydrolityczna
• Potwierdzone przeznaczenie do kontaktu z żywnością zgodnie z CFR Tytuł 21 & 1935/2004/EC
Stopień filtracji:
(P)-PF-PES „W“, 0,6 μm
(P)-PF-PES „W“, 0,45 μm
(P)-PF-PES „W“, 0,2 μm
Gałęzie przemysłu:
• Przemysł spożywczy (woda butelkowana)
• Przemysł spożywczy (napoje)
• Przemysł spożywczy (żywność i napoje)
• Przemysł biotechnologiczny
• Przemysł chemiczny
Oczyszczanie i sterylizacja wszystkich rodzajów wody
• Woda butelkowana
• Woda mineralna
• Woda źrodlana
• Woda stołowa
• Woda pitna
Wysokiej jakości filtracja spełniająca szereg wymagań dotyczących otrzymywania ultraczystej wody
• Woda dejonizowana
• Woda zanieczyszczona chemicznie
• Gorąca woda
• Woda procesowa
• Woda jako składnik
Sterylna filtracja napojów
• Napoje bezalkoholowe
• Piwo
• Wino
- 17 sierpnia 2010
- Uncategorized