FILTRACJA PROCESOWA.
Element filtracyjny P- PF- PES 30/30, No art. 218188-82
Zalety:

Bardzo duże wartości przepływu

Dokładność absolutna 0,2 μm, 0,45 μm i 0,6 μm

Wysoce wytrzymałe materiały

Niezwykle niska adsorbcja protein

Wysoka stabilność termiczna i hydrolityczna

Potwierdzone przeznaczenie do kontaktu z żywnością zgodnie z CFR Tytuł 21 & 1935/2004/EC
Stopień filtracji:
(P)-PF-PES „W“, 0,6 μm
(P)-PF-PES „W“, 0,45 μm
(P)-PF-PES „W“, 0,2 μm
Gałęzie przemysłu:
• Przemysł spożywczy (woda butelkowana)

• Przemysł spożywczy (napoje)

• Przemysł spożywczy (żywność i napoje)

• Przemysł biotechnologiczny

• Przemysł chemiczny

Oczyszczanie i sterylizacja wszystkich rodzajów wody

• Woda butelkowana

• Woda mineralna

• Woda źrodlana

• Woda stołowa

• Woda pitna

Wysokiej jakości filtracja spełniająca szereg wymagań dotyczących otrzymywania ultraczystej wody

• Woda dejonizowana

• Woda zanieczyszczona chemicznie

• Gorąca woda

• Woda procesowa

• Woda jako składnik
Sterylna filtracja napojów

• Napoje bezalkoholowe

• Piwo

• Wino

  • 7 lutego 2014