FILTRACJA PROCESOWA.
Element filtracyjny P- PF- PES 30/30, No art. 218188-82,

Element filtracyjny P-PP 30/30 0.2μm

Element filtracyjny SM 10/3 DOE ( MCS 1001 ) 100μm, No kat. 026033-91
Element filtracyjny SM 10/3 DOE ( MCS 1001 ) 250μm, No art. 026033–92
Element filtracyjny SM 10/3 DOE ( MCS 1001 ) 50μm, No art. 026033-50
Zalety:

Bardzo duże wartości przepływu

Dokładność absolutna 0,2 μm, 0,45 μm i 0,6 μm

Wysoce wytrzymałe materiały

Niezwykle niska adsorbcja protein

Wysoka stabilność termiczna i hydrolityczna

Potwierdzone przeznaczenie do kontaktu z żywnością zgodnie z CFR Tytuł 21 & 1935/2004/EC
Stopień filtracji:
(P)-PF-PES „W“, 0,6 μm
(P)-PF-PES „W“, 0,45 μm
(P)-PF-PES „W“, 0,2 μm
Gałęzie przemysłu:
Przemysł spożywczy (woda butelkowana)

Przemysł spożywczy (napoje)

Przemysł spożywczy (żywność i napoje)

Przemysł biotechnologiczny

Przemysł chemiczny

Oczyszczanie i sterylizacja wszystkich rodzajów wody

Woda butelkowana

Woda mineralna

Woda źrodlana

Woda stołowa

Woda pitna

Wysokiej jakości filtracja spełniająca szereg wymagań dotyczących otrzymywania ultraczystej wody

Woda dejonizowana

Woda zanieczyszczona chemicznie

Gorąca woda

Woda procesowa

Woda jako składnik
Sterylna filtracja napojów

Napoje bezalkoholowe

Piwo

Wino

  • 7 lutego 2014